Over mij

Mana van Dam - over mij

Mijn naam is Mana van Dam. Ik ben 22 jaar oud en een echte Haarlemmer. Ik ben altijd creatief bezig geweest. Het liefst ben ik bezig met fotograferen, maar sinds een aantal jaar ben ik veel bezig met vormgeven. Ik vind het leuk om een verhaal te vertalen in beeld, dit komt sterk naar boven in mijn fotografie en design werk.

Jaarlijks ben ik vrijwilliger bij het festival Bevrijdingpop in Haarlem. Ik fotografeer voor het festival, maar help hier en daar ook met grafische aspecten.

Bij Gimmeconcepts heb ik stagegelopen, als vormgever. Hier ben ik dertig weken met plezier werkzaam geweest. Na mijn stage afgelopen was, ben ik bij dit bedrijf nog een jaar werkzaam geweest. Ik vond het een fijn bedrijf om te werken. Het team was erg leuk en ik heb veel geleerd.

Verder hou ik van lezen en vind ik het fijn om mensen om me heen te hebben. Ik vind het leuk om met huisgenoten te eten en spelletjes te doen. Ook vind ik het leuk om nieuwe dingen te ontdekken en leren.

Nadat ik mijn school afgerond heb, ben ik van plan te werken. Over een aantal jaar, wil ik graag naast mijn baan een eigen bedrijf opzetten. Hiermee wil ik het maken van huisstijlen aanbieden, maar ook fotografie.