Light for Pets

Light for Pets

Light fot Pets is een nieuwe protestbeweging. Light for Pets strijdt op een positieve wijze voor de veiligheid van huisdieren.  Het doel is dat de overheid verplicht zal stellen dat huisdieren in het donker licht moeten dragen.

Dit zal gebeuren door een demonstratie wat een heuse lichtshow zal gaat worden. Iedereen wordt opgeroepen om in Den Haag en bepaalde parken en bossen te demonstreren. Het zal zo zijn dat de dieren mee demonstreren, met allerlei licht creaties. Zo kunnen we laten zien hoe goed het is om ze te laten shinen.

Het concept achter de vormgeving is dan ook: Laat ze shinen in het donker. Zo speel ik in op de trots die de baasjes voor hun huisdieren hebben. En dubbel op staat shinen voor licht.

Naast het ludiek protest, zal er ook een guerrilla actie gevoerd worden. Met glow in the dark verf zal er op plekken met het hoogste risico, de pay-off geschilderd worden. Zo word je op het moment dat het, het meest telt geconfronteerd.

Mock up website Light for Pets

Op social media zullen er acties gehouden worden en het protest en de website gepromoot worden. Op de website is de shop te vinden, waar je allerlei merchandise kunt bestellen. Zo wordt het protest en daarbij het probleem optimaal onder de aandacht gebracht.

Posters Light for Pets
Sticker Light for Pets